Gratis waardebepaling

Wij doen gratis een waardebepaling van uw woning en/of bedrijfsobject indien u voornemens bent uw pand te verkopen en/of de markt wilt aftasten om straks een andere woning aan te kopen.

Uiteraard is het dan (juist op dat moment) een reëel beeld te krijgen van uw financiele mogelijkheden. Wij kiezen er bewust niet voor om uw belangstelling te krijgen door een extreme prijs te bepalen, want dat is zo goedkoop en gemakkelijk om uw opdracht om eventueel uw pand in verkoop te mogen nemen

Onze intentie is om later teleurstellingen te voorkomen een reëele marktprijs te bepalen. Dit doen wij na gedegen onderzoek nadat wij het pand hebben opgenomen. Daarbij spelen een heleboel aspecten een rol, zodat wij tot een goed en gedegen advies kunnen komen.

Hoewel deze waarbepaling gratis is, hopen wij u hiermee, indien u besluit uw pand te verkopen, overtuigd te hebben van onze kwaliteit en zorg die wij hieraan besteed hebben en zullen besteden als wij per direct of straks het pand voor u mogen verkopen en presenteren in onze etalage, diverse websites waaronder o.a. Funda, VBO, markplaats, onze eigen website en in onze brochure.