voorzijde-2 voorzijde-5 voorzijde-3 straatbeeld achterzijde-1 achterzijde-2 showroom-3 showroom-4 werkplaats-2 ps werkplaats-3 ps werkplaats-6 ps kantoor-2 kantoor-4 ps kantine-1 kantine-2 terrein-1 terrein-2
17 foto's beschikbaar

Te koop: De Star 5, 1601 MH Enkhuizen

Type object Bedrijfshal
Perceeloppervlakte 2.254 m²
Verhuurbare vloeroppervlakte 610 m²
Aanvaarding In overleg
€ 590.000,- k.k.

Algemeen

Aan De Star (Bedrijventerrein Schepenwijk) te Enkhuizen op een mooie zichtlocatie bieden wij aan een multifunctioneel bedrijfsgebouw (vrijstaand) met een BVO van totaal 610 m². Het object is inpandig gesplitst in 2 gedeeltes t.w. voorgedeelte met als functie showroom voor auto’s en een achtergedeelte welke op dit moment is als garage/werkplaats en waar aanwezig een kantoorruimte en dagverblijf c.q... Meer informatie
Kenmerken
Alle kenmerken
Type object Bedrijfshal
Bouwperiode 1993
Status Beschikbaar
Aangeboden sinds Dinsdag 26 maart 2019

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 05278
Vraagprijs € 590.000,- k.k.
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Dinsdag 26 maart 2019
Laatste wijziging Woensdag 6 november 2019
Bouw
Type object Bedrijfshal
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1993
Dakbedekking Bitumen
Type dak Samengesteld
Keurmerken Energie prestatie advies
Isolatievormen Dakisolatie
Gedeeltelijk dubbel glas
Muurisolatie
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 2.254 m²
Verhuurbare vloeroppervlakte 610 m²
Inhoud 2.585 m³
Kantoor oppervlakte 23 m²
Totale verhuurbare vloeroppervlakte 633 m²
Draagvermogen 1.500 kg/m²
Locatie
Ligging Bedrijventerrein
Energieverbruik
Heeft een energiecertificaat Ja
Energielabel A
Uitrusting
Heeft een kantoor Ja
Kadastrale gegevens
Eigendom Eigen grond

Omschrijving

Aan De Star (Bedrijventerrein Schepenwijk) te Enkhuizen op een mooie zichtlocatie bieden wij aan een multifunctioneel bedrijfsgebouw (vrijstaand) met een BVO van totaal 610 m². Het object is inpandig gesplitst in 2 gedeeltes t.w. voorgedeelte met als functie showroom voor auto’s en een achtergedeelte welke op dit moment is als garage/werkplaats en waar aanwezig een kantoorruimte en dagverblijf c.q. kantine. Het bedrijfsgebouw is tevens geschikt voor diverse andere branches. Diverse voorzieningen w.o. een alarminstallatie met doormelding, voldoende stopcontacten (incl. krachtstroom) en lichtpunten v.v. LED lampen, overheaddeur met loopdeur, verwarming middels cv-ketel en heathers etc. etc. zijn aanwezig. Het bedrijfsgebouw is dan ook turn key op te leveren voor eventueel een automobielbedrijf. Er is uitermate veel parkeerruimte aanwezig. De bereikbaarheid is als uitstekend te noemen waarbij diverse uitvalsweg zoals ca. 20 km naar de autosnelweg A7 (richting Amsterdam-Leeuwarden) en direct gelegen aan de autoweg Enkhuizen-Lelystad. Het totale perceel is 2254 m² waarvan bebouwd is 610 m² waarbij dus de mogelijkheid tot uitbreiding van de gebouwen aanwezig is daar er nog 1644 m² ter beschikking is om te bouwen. Ca. 70% van het gehele gebouw mag worden bebouwd. Het gehele perceel is rondom voorzien van een hekwerk. Het terrein is v.v. verharding middels het aanbrengen van Granulaat. Er zijn 2 inritten, 1 naar de werkplaats en 1 naar het achtergelegen terrein.

Indeling

Voorste gedeelte;
Uitermate mooie en uitnodigende showroom met grotendeels glazen puien v.v. 2X een schuifpui voor het in- en uitrijden van auto’s. De vloer is belegd met gewassen grindtegels. Diverse lichtbakken aan plafond v.v. LED verlichting. VVO 287 m² BVO 295 m².

Achterste gedeelte;
Op dit moment geheel ingerichte garage/werkplaats. De ruimte is te betreden middels een inpandige doorgang vanuit de showroom, separate buiten toegangsdeur aan de achterzijde en aan de voorzijde een elektrisch bedienbare overheaddeur (4 X 4 mtr.) met loopdeur. De garage/werkplaats is voorzien van een zgn. milieuvloer. Kantoor en kantine/dagverblijf welke is v.v. een keukenblok. Ook het toilet is hier aanwezig. Zowel de kantine- als de kantoorruimte is belegd met vloertegels. De VVO van dit gedeelte is 305 m² VVO en 315 m² BVO.

Bijzonderheden

Het object is gebouwd op een palenfundering met daarop een staalconstructie. De gevels zijn opgetrokken uit een stalen profielbeplating v.v. isolatie, betonnen begane grondvloeren in het garagegedeelte en in de showroom bestrating middels gewassen grindtegels waarbij de ondergrond is voorzien van verharding middels Granulaat. De garage/werkplaats heeft een zadeldak belegd met cementen golfplaten (geen asbest) v.v. isolatie. In het dak zijn geïsoleerde lichtvensters aangebracht. De showroom is v.v. van een platdakconstructie v.v. isolatie. Kunststof kozijnen en ramen in de showroom (deels afgewerkt met aluminium) voorzien van enkele beglazing. De kozijnen en ramen in de garage/werkplaats zijn v.v. thermopane beglazing. Het gebouw wordt verwarmd door gasheaters en een cv-installatie. De elektra is van goede kwaliteit (13 groepen, aardlekschakelaar en krachtstroom). Het gebouw heeft een definitief energielabel A.

Recent bekeken